Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, analizuoti lankytojų veiklą ir teikti individualizuotus skelbimus, šioje svetainėje yra naudojami slapukai ir socialinių tinklų įskiepiai. Slapukų ir įskiepių naudojimą galite pasirinkti patys nustatymuose. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.
Prekės krepšelyje
Jūsų krepšelis tuščias
Išsirinkus norimas paslaugas, spauskite mygtuką "Į krepšelį"
„BookitNow“ yra įmonių grupės „Gera Dovana group“ dalis.

Smart Partner privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

 

UAB „Gera dovana“(toliau – „mes“ arba „Duomenų valdytojas“) šia privatumo politika informuoja, kaip tvarko Jūsų asmens duomenis, kurie yra gaunami Jums naudojantis mūsų išmaniąja programėle.

 

Duomenų tvarkymo tikslai

Asmens duomenys yra tvarkomi siekiant šių tikslų:

-     Paslaugų ir prekių užsakymų administravimas;

-     Sužinoti, kaip naudojamo smūsų teikiamos paslaugas, kad galėtume jas pagerinti ir kurti naują turinį, produktus bei paslaugas;

-     Įprastų verslo santykių palaikymas.

 

Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Jūsų asmens duomenys tvarkomi remiantis vienu arba keliais teisėto tvarkymo pagrindais: teisės aktų reikalavimų vykdymas; sutarties su jumis vykdymas; teisėti mūsų interesai, nebent jūsų privatūs interesai yra viršesni; tam tikrais atvejais, jūsų sutikimas.

 

Kam perduodame jūsų asmens duomenis?

Mes galime perduoti jūsų asmens duomenis: įmonėms, kurios teikia paslaugas mūsų prašymu (duomenų tvarkytojams); bankams/įmonėms, kurios padeda vykdyti atsiskaitymo operacijas; kitiems atsakingai parinktiems verslo partneriams Lietuvoje; kitoms šalims, kai tai yra būtina siekiant apsaugotimūsų teisėtus interesus bei Gera dovana grupės įmonėms.

 

Į kokias šalis yra perduodami jūsų asmens duomenys?

Kartais mums gali tekti perduoti jūsų asmens duomenis į kitas šalis, kuriose gali būti taikoma žemesnio lygio duomenų apsaugos politika. Tokiais atvejais mes darytume viską, kas nuo mūsų priklauso, kad užtikrintume perduodamų asmens duomenų saugumą.

 

Ką darome, kad apsaugotume jūsų informaciją?

Įdiegėme protingas bei atitinkamas fizines ir technines priemones, kad apsaugotume Jūsų informaciją. Tačiau nepamirškite, kad, nors ir imamės tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs, todėl absoliutus saugumas nėra įmanomas.

 

Kiek laiko saugosime jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis saugosime tiek, kiek reikia nustatytam tikslui pasiekti. Pasiekus nustatytą tikslą, jūsų asmens duomenys bus ištrinami, išskyrus tuos atvejus, kai teisės aktai įpareigojamus saugoti informaciją mokestiniais tikslais arba duomenys gali būti reikalingi ikiteisminiam tyrimui atlikti, tačiau bet kokiu atveju saugojimo laikotarpis bus neilgesnis negu 10 metų. Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų negalima būtų atgaminti.

 

Kiek laiko saugosime jūsų asmens duomenis?

Jūs turite teisę susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis; tam tikrais atvejais, teisę reikalauti sunaikinti savo duomenis; tam tikrais atvejais, teisę reikalauti, apribotiasmens duomenų tvarkymą; tam tikrais atvejais, teisę į duomenų perkėlimą; teisę nesutikti su asmens duomenų tvarkymu, kai tai daroma remiantis Jūsų sutikimu arba teisėtu mūsų interesu. Jūs taip patgalite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, jeigu manote, kad Jūsų teisės buvopažeistos.

 

Duomenų valdytojo rekvizitai:

UAB „Geradovana“, juridinio asmens kodas:301075902, adresas: J.Jasinskiog.16A, Vilnius,tel.8 5 2052 099; el.paštas: info@geradovana.lt, duomenų apsaugos pareigūno el.paštas: dap@geradovana.lt.